Om ni fick välja

mellan en flygande buss som kunde ta er vart ni ville i universum eller en livs levande My little Pony som kunde prata, vad skulle ni då välja?

6 kommentarer:

tove sa...

Detta är en oerhört svår fråga! Det är lite olika från dag till dag. Och väldigt många frågor dyker upp i mitt huvud:

1. Hur länge lever pony? Så länge man själv lever?
2. Är det bara jag som kan flyga bussen? jag vill ju inte att den ska bli stulen, liksom. ELLER kan man vika ihop den som en liten kub?:]
3. Hur stor är bussen? Kan man ha fest i den?=D
4. Får man åka till en my little ponyfarm och välja en pony?

När du svarat kan jag välja!

Julia sa...

Jag ska försöka svara så gott jag kan på dina frågor.

1. Pony lever så länge du vill att pony ska leva.
2. Det är en magisk buss som gör precis som du vill och ändrar färg efter ditt humör. Jag kan också köra eftersom det är bra ifall du blir för förfriskad av all svamp och gräs som växer i stället för blommor i fönstren.
3. Ja!
4. Ja absolut och du får själv välja vilket märke Pony ska ha på sin höft. Om du är en bra människa kommer Pony utvecklas till en pegasus.

wie :D

tove sa...

AAAAAAAH! Till en pegasus! (gör inte det minsta för att dölja min överväldigande glädje!)

Okej pegasus alltså! Då växer den kanske också? Så att man kan flyga på den? Eller är det bara väldigt stark och liten? Hur stor är den från början? Som en hund eller som en riktig ponny?

Lite många och ostrukturerade frågor kanske, men jag blev så exalterad?=D==D=D=D=D

En egen pegasus, wow alltså, wow!

Men en festbuss... en bamboochabuss (i min värld är det en sån buss, jag menar, kan man välja ponny kan man välja buss väl?). Ja, alltså detta tål att tänkas på!

Vad skulle du välja Julia?

Julia sa...

Jag tänkte du skulle gilla tanken på en eventuell pegasus kära vän. Och nog hade jag en aning om att även en blommig buss skulle gå hem^^
Jag har också funderat och funderat... med bussen skulle man kunna åka ut i rymden och hälsa på alla där fast med en pony/pegasus skulle man kunna vara ungefär som Harry Potter!
Om vi slår våra mjöliga påsar ihop kanske vi kan välja både en buss och en pony och på så sätt leva lyckliga i alla våra dagar, vad tror du?

tove sa...

Jamen man får ju inte fuska heller, så fungerar inte livet! Fast å andra sidan, det här är ju inte livet, det här är forresten.

Oh! Jag vet! Jag tar en buss och du tar en ponny, så delar vi? Eller så tar båda allt... fast då måste våra ponnies vara vänner, alternativt kära i varandra..AAAh då kan dom få My little pony-ponnies!

Battan sa...

My little pony ju!